Kontakt

Adresa a mapa:

  • Adresa: FABLAB CVTI SR v priestoroch FCHPT STU, Radlinského 9, 2. poschodie, 812 37 Bratislava
  • Mapa: Google Map

Email a telefónne číslo:

  • Email: fablab.nvk@cvtisr.sk
  • Telefón: +421 918 625 614, +421 918 766 812

Sociálne siete:


Objednávky a prihlášky

Prihlásiť sa na naše workshopy a kurzy alebo zadať objednávku môžete prostredníctvom emailu na adrese: fablab.nvk@cvtisr.sk

Formulár na zaslanie otázok a požiadaviek:

Pošlite nám svoje otázky, požiadavky alebo návrhy na: fablab.nvk@cvtisr.sk  
Náš tím sa vám čo najskôr ozve.


Najčastejšie otázky a odpovede (FAQ)

1. Čo je FABLAB? FABLAB je skratka pre „Fabrication Laboratory“ – otvorené dielne, ktoré umožňujú verejnosti prístup k moderným technológiám a zariadeniam na výrobu a tvorbu.

2. Aké vybavenie nájdem vo FABLABe? Vo FABLABE nájdete 3D tlačiarne, laserové rezačky, CNC stroje, vinylové plotre, vyšívacie stroje a mnoho ďalších moderných výrobných technológií.

3. Ako sa môžem prihlásiť na workshop alebo kurz? Prihlásiť sa môžete prostredníctvom emailu na fablab.nvk@cvtisr.sk alebo použitím objednávkového formulára na našej webovej stránke.

4. Aké sú ceny za využitie vybavenia a workshopov? Podrobný cenník našich služieb, vrátane využitia vybavenia a workshopov, nájdete v sekcii „Cenník“ na našej webovej stránke.

5. Môžem prísť do FABLABu bez rezervácie? Odporúčame si vopred rezervovať miesto na konkrétnom workshope alebo zariadení prostredníctvom emailu alebo nášho formulára, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepšie služby a vyhli sa preplneniu dielne.

Zdieľaj: